• Av Torreblanca 2-8, consultori 2A-9
  • 935903038
  • jcid@osteopatiasantcugat.com
Osteopatia cranial
Osteopatia cranial

crane

cranial

CRANIAL-AFEGIR

L’osteopatia cranial és una forma suau de diagnòstic i tractament osteopàtic, encara poc coneguda. Tot i la denominació ‘cranial’ (o ‘cranio-sacra’), pot aplicar-se en qualsevol regió del cos, i no només al cap o la pelvis. L’osteòpata ‘cranial’ està entrenat per sentir un subtil moviment rítmic present en tots els teixits corporals, denominat ‘moviment involuntari’. Les tècniques cranials s’apliquen en sincronia amb el moviment involuntari, amb l’objectiu d’obtenir una relaxació tissular i neurològica generals, i l’alliberació de bloquejos persistents que molts cops no responen a altres mètodes.

El treball cranial no té pràcticament contraindicacions i és fonamental en el tractament pediàtric, durant l’embaràs, o en persones grans o de salut fràgil (malalties cròniques, etc.). La seva utilització en el tractament global del pacient ofereix molt bons resultats.

Tot i l’aparent innocuïtat dels mètodes cranials, cal utilitzar-los adequadament. La seva aplicació ha de correspondre sempre a un osteòpata format en aquest camp, que garanteixi la seva utilització en el context d’un raonament clínic i un pla de tractament adequats.